Un celebru producător de carne de pui a intrat în insolvenţă

| 10 feb, 2014

Compania Avicola Crevedia, cu afaceri de 86 de milioane de euro în 2012, parte a grupului Agroli controlat de libanezul Rami Ghaziri, a intrat în insolvenţă la cererea Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea. Procesatorul avea la sfârşitul anului 2012 565 de angajaţi şi datorii totale de aproximativ 50 de milioane de euro.

Rami Ghaziri, omul de afaceri care controlează Avicola Crevedia, a fost reţinut preventiv la sfârşitul anului trecut în urma implicării într-un scandal de evaziune fis­ca­lă de 70 milioane de euro alături de mai mulţi oa­meni de afaceri, printre care şi Iustin Pa­raschiv, un alt antreprenor din industria cărnii.

În toamna anului trecut, omul de afaceri libanez a fost implicat într-un scandal de evaziune fiscală de 50 milioane de euro alături de mai mulţi oa¬meni de afaceri, printre care şi Iustin Pa¬raschiv, un alt antreprenor din industria cărnii, potrivit evz.ro.

Avicola Crevedia este prima societate de tip “avicola” din România. Acesta a început producția în anul 1959 fiind prima și cea mai mare societate de creștere industriala a păsărilor din Europa de Est.

Grupul Agroli, fondat în 2006, deține Avicola Crevedia, Avicola Tărtășești, Crevedia Express și Fabrica de Nutrețuri Combinate. Principalele mărci produse și comercializate de Agroli Grup sunt Avicola Crevedia, La Ferma și Galo, potrivit informațiilor postate pe propriul site.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ