Un deputat PNL dezvăluie cine a votat împotriva cererii DNA în cazul Borbely

| 11 mar, 19:33

Un deputat al Partidului Național Liberal a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni televizate la B1 TV, mecanismul potrivit căruia deputatul UDMR Laszlo Borbely ar fi scăpat de urmărirea penală.

Este vorba de Nini Săpunaru. Potrivit acestuia, PSD ar fi votat împotriva încuviințării începerii urmăririi penale pe numele deputatului Laszlo Borbely, pentru că ar fi făcut o înțelegere cu UDMR.

„PSD a votat împotriva (n.r. – încuviințării începerii urmăririi penale pe numele lui Laszlo Borbely) pentru că probabil există o întelegere politica (n.r. – cu UDMR). Rămâne de văzut. Noi am votat la vedere. La atâtea voturi împotrivă, majoritatea au votat cu mâinile bagate înăuntru. În momentul în care ai luat bila şi te duci cu ea în mână la urnă nu mai poate verifica nimeni, a declarat Nini Săpunaru. Întrebat dacă îşi asumă votul pentru, acesta a spus: Categoric da.

Deputații au respins cererea DNA de încuviințare a urmăririi penale pe numele deputatului UDMR Laszlo Borbley. Doar 125 de parlamentari au votat pentru încuviințarea urmăririi penale, în timp ce 154 au votat împotrivă, iar 5 voturi au fost anulate.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ