Un deputat PSD contestă sloganul „Noaptea, ca hoții”: „Dacă era vară, era lumină la ora aia”

| 09 feb, 09:32

Deputatul PSD Sorin Bota a contestat o parte din sloganul „Noaptea, ca hoții”, strigat timp de nouă zile în Piața Victoriei. El a declarat că totul s-a întâmplat de fapt ziua, mai târziu.

Deputatul Sorin Bota nu este de acord cu sloganul „Noaptea, ca hoții”, care a devenit emblematic după ce Guvernul Grindeanu a adoptat ordonanța privind modificarea codurilor penale.

„S-a explicat și cred că toți românii au înțeles. Guvernul a recunoscut că a avut o comunicare defectuoasă pe tot ce au însemnat acele două acte normative. S-a repliat”, a spus Bota, potrivit Realitatea.net.

Deputatul a insistat că ordonanța nu a fost adoptată „noaptea, ca hoții”.

„A început ședința târziu și s-a terminat târziu. Dacă eram vara, dacă eram după 1 mai era ziua încă la ora respectivă, așa că nu e noaptea ca hoții. Vă spun doar că a fost în cursul zilei, mai târziu, s-a întunecat”, a spus Bota.

Deputatul a mai motivat și cu faptul că programul zilei ar fi fost întârziat deliberat de la Cotroceni după ședința CSAT.

OUG privind modificarea Codurilor Penale a fost publicată în Monitorul Oficial în aceeași noapte, la ora 1:25.

Tag-uri: sorin bota
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ