Un deputat PSD îşi întreabă electorii despre proiectul Roşia Montană

| 29 aug, 2013

Deputatul social-democrat de Cluj-Napoca, Aurelia Cristea este primul parlamentar care le propune cetățenilor o consultare publică față de subiectul Roșiei Montana.

„Dragi prieteni, am hotarat că votul meu privind exploatarea de la Roşia Montana trebuie să reflecte interesul clujenilor pe care îi reprezint în Parlament. Vă anunţ că de luni dimineaţa voi începe o procedură de consultare publică a cetăţenilor din colegiul uninominal 3 din Cluj-Napoca, dar şi a tuturor celorlalţi interesaţi, pe care îi invit să-şi transmită opţiunile privind acest proiect. Luni dimineaţa veţi găsi atât pe pagina de Facebook cât şi pe blogul meu modalităţile prin care vă puteţi exprima poziţia. Până atunci, dacă aveţi vreo sugestie privind consultarea publică, vă rog să mi-o transmiteţi! Vă rog să mă ajutaţi să facem acest mesaj să ajungă la toţi cei interesaţi. Mulţumesc frumos!”, scrie Aurelia Cristea pe pagina personală de Facebook.

Proiectul de lege care reglementează exploatarea minereurilor din perimetrul Roşia Montană a fost aprobat în şedinţa de marţi a Guvernului şi va fi transmis Parlamentului spre adoptare

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 aug, 2013
Nicolae Pop
Deputat PSD isi intreaba electorii
Maestre Alexandru mai lasa-te de bautura si cand te trezesti poti face comentarii dar nu in subiecte care iti depasesc capacitatea intelectuala.
29 aug, 2013
Alexandru
informare inainte
daca oamenii se vor informa inainte sa-i raspunsa doamnei deputat, bine va fi! sa nu fie doar din cei care doar cand aud de cianura fug, desi tari ca Finlanda ori Suedia o folosesc fara probleme in minerit, de ani de zile

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ