Radu Jianu, fost director RATB, reţinut pentru că a vândut tramvaie în schimbul unei mite de 60.000 de dolari

| 21 sep, 2013

Fostul director de la departamentul de achiziţii publice din cadrul Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Radu Jianu, a fost reţinut de procurorii DNA pentru că a cerut mită de la reprezentanţii a două firme care au cumpărat tramvaiele regiei.

Radu Jianu a vândut 256 de mijloace de transport care erau casate, însă a cerut mită de la reprezentaţii firmelor care au cumpărat tramvaiele şi care au obţinut astfel un contract avantajos, informează România TV.

Mita primită de fostul director de la RATB a fost de 60.000 de dolari, bani pe care acesta i-a încasat de la cele două firme care urmau să valorifice ca deşeuri tramvaiele.

Fostul director RATB a fost reţinut de procurorii DNA, împreună cu reprezentanţii firmelor care au cumpărat influenţa. Aceştia urmează să fie prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 2013
itb
la puscarie
Nu cred ca a luat numai el, D-mn Crit e baiat destept, dar sigur si el a muscat din cascaval.
PS: D-mnului Letea cred ca e p.i.s.a.t. si el.
21 sep, 2013
vatman
rectificare
Functia d-lui Jianu este Sef Departament Achizitii Publice
21 sep, 2013
ratbist
rectificare la rectificare
functia d-lui a fost , acum in prezent..... nu mai e !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ