Un nou mall s-a deschis pentru bucureşteni

| 16 oct, 2013

Gerald Beck, managing director Raiffeisen evolution a declarat că investiţia necesară pentru construirea noului centru comercial s-a ridicat la peste 130 milioane de euro. Noul mall cuprinde 140 de magazine precum şi o parcăre pe două nivele subterane cu 1.300 de locuri.

"Construcţia centrului comercial Promenada a necesitat o investiţie de peste 130 milioane de euro, deoarece am dorit să utilizăm materiale moderne, care să imprime proiectului amprenta unei noi generaţii de centre comerciale. O dată cu lansarea Promenada, finalizăm o investiţie totală de aproximativ 300 milioane de euro, realizată în economia românească într-o perioadă de criză şi concretizată prin trei proiecte state of the art: clădirile de birouri Sky Tower şi Floreasca City Center Office, dar şi Centrul comercial pe care îl inaugurăm acum", a afirmat Gerald Beck managing director Raiffeisen evolution, conform Agepres.

Noul centru comercial este organizat pe şase niveluri. Primele două etaje subterane (-3 şi -2) vor fi destinate parcării care va cuprinde 1.300 de locuri, iar următoarele patru niveluri (din demisol şi până la etajul 2) vor găzdui zona comercială, cu o suprafaţă închiriabilă de 35.000 de metri pătraţi. Accesul în Promenada, atât cel pietonal cât şi cel auto, se poate face din ambele artere rutiere - Calea Floreasca şi Bd. Barbu Văcărescu. De asemenea, la ambele intrări există parcări pentru biciclete cu o capacitate de 150 de locuri.

"Construcţia acestui centru comercial constituie o investiţie de mari dimensiuni, şi ea este cu atât mai importantă cu cât devine sursă de alimentare a bugetului local. Prin urmare, sumele provenite din taxele şi impozitele aferente clădirii pot fi întoarse către cetăţeni, prin realizarea de servicii şi amenajări urbane. În plus, atât în cadrul Promenada, cât şi în clădirea de birouri Sky Tower vor lucra mulţi angajaţi, ceea ce reprezintă un alt avantaj important pentru comunitatea locală, prin faptul că aceşti oameni sunt plătitori de taxe şi impozite", a spus Andrei Chiliman, care a precizat că va sprijini în continuare realizarea unor astfel de proiecte.

Compania de origine austriacă Raiffeisen evolution este un dezvoltator imobiliar care operează pe pieţele din Europa Centrală şi de Est. În ultimii ani, compania a dezvoltat şi vândut cu succes trei proiecte de birouri: Oracle Tower, Sky Tower şi Floreasca City Center Office.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ