Un seif în care se aflau aproximativ 200.000 lei, furat de la o agenţie a Băncii Transilvania din Braşov

| 04 sep, 2014

Un seif în care se aflau aproximativ 200.000 lei, aparţinând Băncii Transilvania, a fost sustras miercuri noapte de la Agenţia BT Răcădău din Braşov, potrivit unui comunicat al băncii.

'Alarma s-a declanşat imediat, iar reprezentanţii companiei de pază cu care BT are contract au ajuns prompt la faţa locului. În prezent sunt în derulare procedurile specifice de investigare de către organele abilitate, pentru stabilirea persoanelor responsabile, iar BT acordă întregul suport în acest sens. Suma este asigurată, aşa încât nu sunt riscuri de pierdere nici pentru clienţi, nici pentru bancă', se arată în comunicatul băncii.

De asemenea banca precizează că agenţia corespunde cerinţelor Legii 333/ 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, fiind dotată cu sisteme de supraveghere, are pază umană pe perioada zilei şi contract cu o firmă de pază, iar personalul este instruit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ