Un sondaj susţine că 71% dintre români cred că DAN VOICULESCU e condamnat politic, iar ELENA UDREA e deja vinovată

| 02 mar, 11:36

Un sondaj de opinie realizat de institutul Avangarde, apropiat de PNL şi asumat de Antena 3, arată că 71% dintre români consideră că Dan Voiculescu a fost condamnat pe baza unui dosar comandat politic.

Acelaşi sondaj arată că românii sunt de acord în proporţie de 89% cu anchetele DNA, iar Laura Codruţa Kovesi beneficiază de încrederea a 51% dintre români, potrivit Comisarul.ro.

Alte cifre ale sondajului arată că tot 71% dintre români o cred pe Elena Udrea deja vinovată pentru faptele de care este acuzată.  Având în vedere că sondajul Avangarde a fost prezentat de sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al PNL şi PDL, dar şi un invitat obişnuit la Antena 3, postul patronat de Dan Voiculescu, cifrele indicate în acest sondaj ridică mari semne de întrebare.

Marius Pieleanu conduce instituție de sondare numită „Grupul de Studii Socio Comportamentale Avangarde SRL” iar în urmă cu câțiva ani a apărut pe ștatele de plată ale Antenei 3 în urma apariției sale la talk-show-urile televizate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 apr, 11:24
mihai
NU CRED safie 70% din romani - tampiti;
de unde stiti fratilor? ati citit dosarele varanului? sunteti juristi ca sa le intelegeti?
asta-i braila de-a A3

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ