UPC va introduce pe satelit şase CANALE NOI

| 12 feb, 2014

UPC anunţă că va introduce pe platforma sa de satelit, Focus Sat, şase noi canale - Da Vinci Learning, Investigation Discovery, BlackBelt TV, Auto Motor Sport, Fashion TV şi Bollywood TV - din data de 10 martie, potrivit mediafax.

"Avem plăcerea de a îmbogăţi în continuare pachetele noastre pe toate pieţele unde suntem prezenţi, prin adăugarea acestor canale. Îi întrebăm în mod regulat pe clienţii noştri care este tipul de conţinut care ar îmbogăţi experienţele lor de vizionare. Pe baza răspunsurilor primite, suntem încrezători că adăugarea acestor canale va fi primită cu entuziasm şi că va spori conţinutul pachetelor noastre", spune Michael Lee, UPC DTH Managing Director.

UPC a făcut acest anunţ după ce, pe 6 februarie, a anunţat că platforma sa de satelit, Focus Sat, a suspendat temporar transmisia Antena 1, Antena Stars, Euforia, Gsp TV şi Antena 3, din cauza condiţiilor şi a costurilor inacceptabile impuse de Antena Group, grupul media spunând însă că solicitarea sa a fost una echilibrată.

Decizia Focus Sat de a scoate temporar din grilă televiziunile Antena 1, Antena Stars, Euforia Lifestyle, Gsp TV şi Antena 3 "vine ca urmare a impunerii, de către Antena Group, a unor condiţii şi costuri inacceptabile, care ar avea repercusiuni directe asupra clienţilor Focus Sat şi pe care compania continuă să le negocieze, în interesul acestora", spunea UPC România într-un comunicat remis pe 6 februarie agenţiei MEDIAFAX.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ