UPDATE Gigi Becali s-a predat și a fost dus la penitenciarul Rahova

| 20 mai, 2013

Gigi Becali, condamnat la trei ani de închisoare, s-a predat în această seară la IPJ Ilfov și a ajuns în arestul Poliției Capitalei. Finanțatorul Stelei va fi încarcerat la Penitenciarul Rahova.

UPDATE 23:48 Gigi Becali a ajuns la penitenciarul Rahova, unde urmează să execute pedeapsa de trei ani de închisoare, primită în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

UPDATE 21:50 Managerul echipei Steaua București, Mihai Stoica, și finul de cununie al lui Gigi Becali, Cristi Borcea, îl așteapă pe finanțatorul Stelei la arestul Poliției Capitalei. ”E o tragedie în casă la Gigi. Cei care iau o astfel de decizie ar trebui să se gândească în ce fel afectează viețile oamenilor”, a spus Mihai Stoica, referindu-se la judecătorii care l-au condamnat pe Gigi Becali la trei ani de închisoare cu executare.

UPDATE 21:00 Poliția nu a fost înștiințată oficial că Gigi Becali este dat în urmărire, întrucât nu au ajuns actele de la ÎCCJ. Prin urmare, Becali nu se poate preda deocamdată. Gigi Becali a declarat că nu vrea să vină ”mascații” după el, la reședința sa, pentru că se va preda în această seară.

Finanțatorul Steaua București a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN.

Instanţa a decis însă să schimbe condamnarea de 3 ani închisoare cu suspendare, primită anterior de Becali, în dosarul sechestrării de persoane, în pedeapsă de 3 ani cu executare.

Cele două pedepse au fost contopite şi George Becali va face pedeapsa cea mai mare, şi anume de 3 ani de închisoare cu executare.

Tot în dosarul schimbului de terenuri Becali-MApN, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină au fost condamnaţi la câte doi ani de închisoare cu executare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ