Utilizatorii platformei BenefitOnline.ro au economisit 1 milion de lei, în primele 4 luni ale anului

| 18 mai, 14:41

Angajații din platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline.ro au realizat economii de aproximativ 1 milion de lei, în intervalul ianuarie – aprilie 2018, folosind reducerile corporate disponibile exclusiv pentru companiile unde aceștia lucrează.

În primele patru luni ale anului în curs, angajații au realizat peste 13.000 de tranzacții în secțiunea de Oferte Speciale din platforma BenefitOnline.ro și au achiziționat produse sau servicii reduse direct din platformă, au descărcat vouchere (cupoane) de reducere cu plată în magazinele fizice ale furnizorilor parteneri sau au accesat coduri de reducere pentru achiziții în magazine online.

Reducerile negociate de BenefitOnline.ro în numele a zeci de mii de angajați care utilizează platforma sunt cuprinse între 5% și maximum 70%. Anumiți parteneri oferă inclusiv gratuități, pentru perioade limitate, pentru ca angajații să poată experimenta serviciile lor ca, mai apoi, să le poată achiziționa, din platformă, la prețuri preferențiale. BenefitOnline.ro listează peste 1.500 de reduceri și oferte speciale, de la aproximativ 800 de furnizori unici.

Anul trecut, angajații din platforma de beneficii extrasalariale BenefitOnline.ro au economisit aproximativ 2,5 milioane de lei profitând de reducerile corporate disponibile în secțiunea de Oferte Speciale și au realizat aproape 20.000 de tranzacții în această secțiune.

„Zona de Oferte Speciale, reprezentată de reducerile și ofertele corporate pe care, de cele mai multe ori, doar marii angajatori le pot obține negociind cu furnizorii, este una dintre cele mai apreciate de angajații din platforma BenefitOnline.ro. Din cei aproape 70.000 de angajați care își aleg singuri beneficiile extrasalariale din platforma BenefitOnline.ro, 35% cumpară produse sau servicii din zona de reduceri corporate pentru ei sau cineva drag”, spune Stelian Bogza, cofondator BenefitOnline.ro.

Cele mai accesate categorii din secțiunea de Oferte Speciale accesibile angajaților în platforma BenefitOnline.ro sunt:

¾    Sport și wellness (39%);

¾    Modă și frumusețe (20%);

¾    Telecom și electroIT (14%);

¾    Restaurante și cafenele (8%);

¾    Hobby și timp liber (6%);

¾    Medical (6%);

¾    Auto (2%);

¾    Alte beneficii (5%).

 

Reducerile corporate sunt preferate cu precădere de femei – realizând 60% din totalul tranzacțiilor din secțiunea Oferte Speciale –, din generația Millenials – cu vârste cuprinse între 20 și 35 de ani – și care lucrează în industrii precum call-center și BPO, IT & software, servicii bancare și retail.

Furnizorii care oferă reduceri în platforma BenefitOnline.ro au acces, fără niciun cost, la un nou canal de promovare și vânzare către o bază de clienți în creștere de la lună la lună și cu un apetit crescut pentru acest tip de achiziții, conștientizând astfel că facă economii din salariu.

„Ca o tendință a ultimelor luni, am observat că tot mai mulți furnizori noi care sunt înrolați în platforma BenefitOnline.ro le oferă angajaților posibilitatea de a achita serviciile sau produsele lor utilizând bugetele de beneficii puse la dispoziție de angajatorii acestora. Astfel, pentru angajat, costul de achiziție al unui produs din secțiunea de Oferte Speciale poate fi acoperit chiar și integral cu banii companiei unde lucrează”, spune Stelian Bogza.

Companiile le pot oferi angajaților acces la unul sau mai multe servicii puse la dispoziție pe BenefitOnline.ro: modulul de Beneficii Flexibile (cu bugete lunare de beneficii oferite angajaților), modulul de Oferte Speciale (unde angajații pot accesa reduceri corporate), modulul de Premiere (cu bugete pentru diverse concursuri sau campanii interne) și modulul Total Reward Statement.

Despre BenefitOnline.ro

BenefitOnline.ro este platforma online cu cele mai multe beneficii extrasalariale pentru angajați din România și le oferă companiilor un flux complet pentru administrarea, raportarea și integrarea în contabilitate și salarizare a beneficiilor acordate angajaților.

În prezent, aproape 70.000 de angajați din România accesează platforma BenefitOnline.ro pentru a-și alege beneficiile extrasalariale, dintr-o paletă de 2.700 de beneficii disponibile, de la peste 1.400 de furnizori.

Bugetele de beneficii alocate de angajatori și cheltuite de angajați pe BenefitOnline.ro au ajuns la 10 milioane de euro în 2017 și vor depăși 20 milioane de euro în 2018. Compania Benefit Systems SRL, care operează platforma de beneficii, a înregistrat în 2017 o cifră de afaceri de 15 milioane de lei și un profit de 850.000 de lei, iar în 2018 estimează că își va dubla cifra de afaceri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ