Val de tentative de suicid la Iaşi

| 04 ian, 23:25

Mai multe persoane din judeţul Iaşi au ajuns vineri la spital, în stare gravă, după ce ar fi încercat să îşi ia zilele. Astfel, doctorii ieşeni au precizat că pacienţii ar fi încercat să se sinucidă, în principal, cu ajutorul unor medicamente.

"O femeie în vârstă de 40 de ani, S.R., din municipiul Iaşi, a suferit o intoxicaţie voluntară medicamentoasă (din medicaţia soţului decedat) şi cu sindrom anxios. Aceasta a refuzat internarea în Clinica de Toxicologie. Pacienta a fost dusă cu un însoţitor la Institutul de Psihiatrie. De asemenea, o tânără de 18 ani, E.T., din Tulcea, a suferit o intoxicaţie voluntară cu Paracetamol, aceasta fiind internată în Clinica II Medicală – Toxicologie. Mai mult, o femeie de 49 de ani, D.T., a suferit o intoxicaţie voluntară cu Rivotril, sufernd şi de etilism acut. A fost internată în aceeaşi clinică. În plus, un bărbat de 32 de ani, din Iaşi, R.V., a suferit o intoxicaţie voluntară cu cocaină şi etilism acut. Acesta a plecat la domiciliu", a precizat vineri prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

Tag-uri: sinucidere, suicid
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ