Valeriu Zgonea: Crin Antonescu trebuie să vină la Roşia Montană să se convingă de situaţia de la faţa locului

| 22 sep, 2013

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, trebuie să vină la Roşia Montană să se convingă de situaţia de la faţa locului, a declarat, duminică, la Roşia Montană, preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

"Cred că, cunoscându-l pe Crin Antonescu, domnia sa trebuie să fie un preşedinte al tuturor. Cred că trebuie ca domnia sa să-şi găsească timp, ca preşedinte al Senatului, al doilea om în statul român, să vină aici. Eu ştiu ce fel de om e, îi apreciez familia, cred că e un om cu suflet extraordinar, cu suflet mare, care poate să înţeleagă că nu doar cei din marile oraşe ne votează pe noi, cei de aici, din micile oraşe, din comunele în care şomajul nu este cel declarat, de 7-8 la sută - poate atinge şi 9-10 la sută, şi că e important pentru domnia sa să asculte vocea tuturor oamenilor", a afirmat Valeriu Zgonea.

Potrivit acestuia, Crin Antonescu ar putea veni duminică la Roşia Montană, iar luni să meargă într-o altă zonă în care există altă activitate care a fost închisă şi pentru care trebuie găsite soluţii.

"Toţi aceşti oameni trebuie să vadă în Crin Antonescu un preşedinte al românilor. Dacă nu văd acest lucru, va fi foarte dificil să-i convingem să vină la vot", a argumentat Valeriu Zgonea.

În opinia acestuia, bătălia pentru câştigarea alegerilor este lungă, un drum lung şi chinuit în care "trebuie să fii atent în fiecare zi la ce spui".

"Nu sunt numai momente în care mânânci carne, mai spargi şi un os, mai mânânci şi pâine uscată, important este ca interesul să primeze, iar interesul este acela de a genera un preşedinte al statului român care să fie credibil în Europa. Ca să fii credibil în Europa, trebuie să fii credibil în ziua alegerilor, pentru românii tăi, care vor veni la vot", a subliniat Valeriu Zgonea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ