Vasile Blaga: PDL îşi va lansa pe 16 mai, la o fermă din Călăraşi, programul pe agricultură

| 25 apr, 2013

Partidul Democrat Liberal îşi va lansa pe 16 mai, la o fermă din Călăraşi, programul în domeniul agriculturii, a anunţat, miercuri seara, într-o emisiune la Naşul tv, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

Preşedintele PDL a declarat că: "Taberele s-au încheiat în acest partid din seara Convenţiei (CNE a PDL din 23 martie - n.r.). Bătălia noastră este cu USL, dar cu argumente. Un prim argument o să îl vedeţi în zona agriculturii. În 16 mai, la Călăraşi, vom lansa programul nostru pe agricultură. Şi nu o să o facem oriunde. O să o facem la preşedintele Comisiei de agricultură a PDL, care, întâmplător, este proprietarul unei ferme cu peste 1.500 de vaci, realizată pe fonduri europene, şi care lucrează 3.000 de hectare de pământ care nu sunt ale lui, sunt ale cetăţenilor, şi o să vedem dacă aceştia sunt mulţumiţi sau nu. Pentru că asta doresc să fac - să reprofesionalizez partidul, aşa cum a fost până în 2004".

Blaga a menţionat că vicepreşedintele comisiei de agricultură a PDL este "şeful patronatului român dintr-o zonă importantă a agriculturii - industria peştelui".

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a mai subliniat că: "Iar preşedintele comisiei este deputatul Iliuţă Vasile, fost primar, care, repet, este unul din fermierii importanţi ai României. Cum spuneam, numai prin meritocraţie. Dacă colegii mei nu vor simţi că nu vor putea promova în partid altfel decât prin munca lor profesională şi politică, ei nu vor avea încredere în mine şi conducerea partidului şi nu vom face nimic".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ