Vești proaste pentru bucureșteni. Anunțul făcut de Orban: ”Metroul poate fi dat în folosință anul viitor!”

| 22 noi, 21:35

Premierul Ludovic Orban anunţă că firmele care construiesc magistrala 5 de metrou Drumul Taberei şi-au luat ca angajament să finalizeze lucrarea „aproximativ în luna iunie” a anului viitor, acesta spunând că există toate condiţiile „procedurale, contractuale şi financiare” pentru ca lucrarea să fie terminată.

 

„Practic, metroul poate fi dat în folosinţă anul viitor, aproximativ în luna iunie. Astea sunt, ca să zic aşa, angajamentele care sunt luate de constructori” a declarat prim-ministrul Ludovic Orban vineri, după o întâlnire cu conducerea Metrorex şi cu directorii firmelor care au contracte şi lucrează la magistrala de metrou.
Întrebat cine răspunde în cazul în care aceste angajamente nu vor fi respectate, aşa cum nu au fost respectate nici alte date avansate în privinţa finalizării magistralei de metrou, Orban a afirmat: ”Eu am convingerea că în momentul de faţă constructorii au toate condiţiile pentru a finaliza lucrările în termenele care ar fost convenite, atât condiţiile procedurale, cât şi condiţiile contractuale, cât şi condiţiile financiare, pentru a putea finaliza la termen şi vom urmări lucrările îndeaproape astfel  încât ele că fie finalizate” a precizat primul ministru.
Ludovic Orban a adăugat că mai sunt patru staţii de metrou care trebuie finalizate, că au fost probleme „de diferite naturi” la staţia Parcul Drumul Taberei unde au fost necesare lucrări de deviere şi s-a întârziat din cauza imposibilităţii de a avea acces la parcul din zonă, care era inclus într-un proiect finanţat din fonduri europene.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ