VERDICTUL în dosarul morţii lui Gyuri Pascu

| 10 oct, 10:55

Ancheta în cazul morţii lui Gyuri Pascu a intrat într-un con de umbră după ce procurorii criminalişti şi poliţiştii de la "Omoruri" au audiat-o pe doctoriţa de pe prima Salvare şi, respectiv, pe fosta soţie a regretatului actor.

O importantă sursă din anchetă a dezvăluit, pentru ziarulring.ro, care va fi deznodământul acestui dosar.

"Săptămâna aceasta nu au mai fost audieri în afară de cea a soţiei artistului şi de cea a medicului de pe prima Salvare. Urmează ca săptămâna viitoare să fie audiaţi cei de la SMURD, cei de pe a doua Salvare. Nu mai insistaţi însă, pentru că dosarul nu are nimic spectaculos. Gyuri Pascu a avut problemele lui de sănătate. Veţi vedea raportul medico-legal (n.r. – proba-cheie a dosarului, aşteptată de anchetatori), veţi vedea concluziile procurorului criminalist. Nu ar putea apărea nicio răsturnare de situaţie. Dosarul se va clasa, va fi vorba de o moarte patologică şi... cam asta e. Nu s-a conturat nimic altceva", a precizat sursa.

În afară de concluzia medicilor legişti, sunt aşteptate și rezultatele mai multor anchete interne: de la Salvare, de la SMURD, de la Colegiul Medicilor, de la Ministerul Sănătăţii.

 

Tag-uri: Gyuri Pascu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ