Veste bună pentru fanii lui Jeremy Clarkson! Vedeta se întoarce la BBC

| 08 apr, 15:51

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC în urma unei altercaţii cu un producător TV, va reveni la postul naţional de televiziune britanic în calitate de prezentator al unei emisiuni săptămânale de satiră, la sfârşitul acestei luni.

Managerii postului BBC au decis în cele din urmă să îi permită lui Jeremy Clarkson să prezinte în calitate de invitat special ediţia din 24 aprilie a emisiunii de satiră "Have I Got News For You", la mai puţin de o lună după ce l-au concediat din emisiunea "Top Gear", scrie presa britanică.

O purtătoare de cuvânt a radiodifuzorului britanic a spus: "Contractul lui Jeremy nu a fost reînnoit pentru «Top Gear», însă el nu are interdicţie să apară la BBC".

Citeşte şi: Fanii "Top Gear", REVOLTAŢI după concedierea lui Jeremy Clarkson: Mare greşeală!

Informaţia a fost dezvăluită iniţial într-un articol publicat de tabloidul britanic The Mirror pe 17 martie, chiar înainte ca ancheta internă a BBC, declanşată de acel incident, să fie finalizată. În aceste condiţii, presa britanică afirmă că apariţia lui Jeremy Clarkson în emisiunea "Have I Got News For You" a fost decisă cu mult timp înainte ca renumitul prezentator britanic să aibă o altercaţie cu producătorul de televiziune Oisin Tymon.

Aceasta va fi prima apariţie într-o emisiune TV pentru Jeremy Clarkson după difuzarea de către BBC, pe 8 martie, a celui mai recent episod din "Top Gear".

Citeşte şi: Tony Hall, şeful BBC, ameninţat cu moartea după ce l-a dat afară pe Jeremy Clarkson

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ