Veste bună pentru şoferi. Un nou tronson al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, deschis circulaţiei

| 07 aug, 2013

Până în luna septembrie 2013, ar urma să fie finalizate lucrările la tronsonul I al Autostrăzii Orăștie-Sibiu, respectiv segmentul de drum de la Orăştie până la Vinţu de Jos (Vinţişoara). Potrivit unor surse CNADNR, secţia Alba, de luna viitoare vom putea circula pe autostradă, de la Sebeș la Deva.

Firma care se ocupă de tronsonul I al autostrăzii, "Strabag" va finaliza lucrările la 1 septembrie, astfel că din data de 2 septembrie se poate circula pe autostradă, scrie alba24.ro.

Acest segment are 24 de kilometri, are o valoare de proiect de 551.041.792,37 lei şi se continuă de la joncţiunea cu autostrada dată în funcţiune de la Deva la Orăştie, de 30 de kilometri. Trosonul Vințu de Jos – Cut are o lungime de 19 km și costă 377.780.208 lei (aproximativ 87,8 milioane de euro).

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ