Veste îmbucurătoare de la Guvern. CÂND și CÂT va scădea TVA-ul

| 15 feb, 12:41

Ministrul Energiei, IMM-urilor și Mediului de Afaceri, Andrei Gerea, a anunţat că taxa pe valoarea adăugată (TVA) ar putea fi redusă cu cel puțin două puncte procentuale până în vara acestui an, iar alte taxe ar putea fi eliminate.

"Condițiile de a face business s-au îmbunătățit în România, chiar dacă încă încă nu resimțim un impact major. A fost redus CAS-ul cu 5%, s-au acordat scutiri de impozit pe profitul reinvestit, s-a redus taxa pe valoare adăugată pentru pâine și sperăm ca, până la vară, să reușim scăderea TVA-ului măcar cu două puncte procentuale, precum și eliminarea altor taxe. Trebuie să acționăm calculat, iar pentru asta lucrăm la strategii solide", a precizat ministrul Andrei Gerea.

Citește și: Victor Ponta: Până în 2016 vrem să scădem TVA la produsele alimentare

În cadrul unei întâlniri cu reprezentanții mediului de afaceri din județul Argeș, ministrul Energiei a prezentat mai multe programe naționale care vin în sprijinul antreprenorilor.

Printre acestea se numără proiectele de lege 'Business Angels', 'Incubatoare de Afaceri', 'Mediator de credite pentru IMM-uri', proiectul de lege privind finanțările participative (Crowd Funding), precum și soluțiile de finanțare oferite prin Programul româno-elvețian pentru IMM-uri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ