Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost reţinut pentru 24 de ore

| 24 oct, 2013

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost reţinut, joi seara, pentru 24 de ore. Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că a fost începută urmărirea penală faţă de Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt,

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, a fost reţinut, joi seara, pentru 24 de ore, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, citat de Agerpres.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina a anunţat joi, printr-un comunicat de presă, că a fost începută urmărirea penală faţă de Marius Oprescu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, care a fost implicat într-un accident rutier, cât şi faţă de un medic de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Marius Oprescu a fost implicat în seara zilei de 3 octombrie într-un accident rutier produs pe un drum judeţean din oraşul Piatra-Olt, în urma căruia, mai multe persoane au fost rănite şi una dintre acestea a murit la spital, la trei săptămâni de la producerea accidentului. Oprescu se afla volanul unui autoturism care a lovit, din spate, o căruţă nesemnalizată corespunzător, în care se aflau patru persoane. Una dintre aceste persoane, un bărbat de 34 de ani, a suferit răni care au necesitat internarea. Bărbatul a rămas internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă, unde, pe 22 octombrie a murit.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, postat joi pe site-ul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, pe data de 4 octombrie, a fost înregistrat un dosar penal privind accidentul de circulaţie menţionat. În comunicatul de joi al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina se arată că 'în cauză a fost începută urmărirea penală faţă de învinuitul Oprescu Marius', sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de 'ucidere din culpă', 'abuz în serviciu contra intereselor publice', 'fals privind identitatea', 'refuzul, împotrivirea ori sustragerea conducătorului unui autovehicul ....de a se supune recoltării probelor biologice sau testării aerului expirat în vederea stabilirii alcoolemiei'.

În acceaşi cauză a fost învinuită şi Ecaterina Buzău Bălănescu, medic la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Urmărirea penală faţă de Ecaterina Buzău este făcută sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de 'abuz în serviciu contra intereselor publice', 'complicitate la fals privind identitatea', 'favorizarea infractorului'.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ