Viceprimar Galați: "Iohannis pregătește CRIME ÎNFIORĂTOARE împotriva tinerilor!"

| 27 ian, 16:13

Viceprimarul municipiului Galați a făcut declarații halucinante despre președintele Klaus Iohannis. Picu Apostol Roman a afirmat că șeful statului pregătește “crime înfiorătoare”.

Declarația acestuia a fost făcută după ce românii au ieșit în stradă pentru a-și arăta bnemulțumirea față de proiectuld e lege privind amnistia și grațierea.

„Vreau să vă spun că această manifestare în fruntea căreia a ieşit Klaus Iohannis îl descalifică şi arată încă o dată că lui Klaus Iohannis este împotriva poporului român. Are ceva cu poporul român. Urăşte poporul român. Urăşte tinerii şi în laboratoarele numai de el ştiute se pregătesc crime înfiorătoare împotriva tinerilor români care au ieşit să se distreze într-un anume club din Bucureşti”, afirmă Roman.

Mai mult decât atât, viceprimarul lasă să se înţeleagă că la Bamboo a fost o tentativă de crimă cu premeditare .

„Ieşirea Preşedintelui Iohannis în piaţă, în faţa unui grup de - sau în fruntea unui grup - de tineri, chemaţi de pe nu ştiu unde, pe suportul acesta foarte subţire al unor fundaţii sau asociaţii plătite cu bani din străinătate, mă face să cred că acest club, Bamboo, trebuia să fie o repetiţie la clubul Colectiv”, afirmă membrul UNPR.

Mai mult decât atât, viceprimarul lasă să se înţeleagă că la Bamboo a fost o tentativă de crimă cu premeditare:

Declaraţiile au fost făcute publice prin intermediul unul film distribuit prin reţelele sociale.

I urma acestor declarații, acestuia i s-a cerut demisia, dar Roman a ignorat cererea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ