Viceprimarul din Iaşi a obţinut în instanţă suspendarea ordinului prin care îşi pierdea mandatul

| 06 sep, 14:57

Magistrații ieșeni au respins definitiv apelul formulat de prefectul Marian Șerbescu în cazul ordinului emis, de vacantare a postului de consilier local și, implicit, al celui de viceprimar, deținut de Gabriel Harabagiu.

Amintim că prefectul Marian Şerbescu le-a solicitat recent magistraţilor din cadrul Curţii de Apel Iaşi să dispună anularea sentinței prin care s-a hotărât suspendarea ordinului de vacantare a postului de consilier local ocupat de către Harabagiu.

„Întotdeauna am avut încredere în Justiția română și, iată, instanțele de judecată au oprit încercarea de intruziune brutală a politicului în buna funcționare a administrației publice“, a menţionat după prima sentință Gabriel Harabagiu.

Acesta a adăugat că a obţinut suspendarea ordinului. În urmă cu câteva lunni, după excluderea din PSD a lui Gabriel Harabagiu, prefectul de Iaşi a semnat ordinul de vacantare a postului de consilier local ocupat de acesta şi, implicit, vacantarea postului de viceprimar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ