Victor Paul Dobre, ales vicepreşedinte al Adunării Parlamentare a OSCE

| 06 iul, 10:46

Deputatul Victor Paul Dobre, membru al delegaţiei Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a OSCE, a fost ales vicepreşedinte al acestei organizaţii, la cea de a 25-a sesiune anuală care a avut loc la Tbilisi, în Georgia, în perioada 1 - 5 iulie.

Noua structură de conducere a Adunării Parlamentare a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa este formată din preşedintele Christine Muttonen (Austria) şi vicepreşedinţii Victor Paul Dobre (România), Vilija Aleknaite Abramikiene (Lituania), Azay Guliyev (Azerbaidjan), Isabel Santos (Portugalia), Robert B. Aderholt (Statele Unite ale Americii), Kent Harstedt (Suedia), George Tsereteli (Georgia), Peter Bowness (Marea Britanie), Roberto Battelli (Slovenia), informează un comunicat transmis miercuri AGERPRES. 

AP a OSCE este dimensiunea parlamentară a Organizaţiei pentru Securitate şi Cooperare în Europa. A fost creată în aprilie 1991 şi este formată din 323 de membri din cele 57 de parlamente naţionale din statele membre ale OSCE. 

Parlamentul României participă la AP OSCE de la înfiinţarea acesteia, în calitate de membru fondator cu drepturi depline, şi are o delegaţie permanentă formată din şapte parlamentari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ