Victor Piţurcă l-a lăsat mască pe Burleanu la conferinţa de rămas bun

| 17 oct, 2014

Fostul antrenor al naţionalei, Victor Piţurcă, a vorbit foarte puţin la ultima conferinţă pe care a avut-o ca seleţioner. Acesta a dat o scurtă declaraţie după care s-a ridicat şi a plecat de lîngă Răzvan Burleanu.

"Vreau să-i mulţumesc noii conduceri a FRF. M-a susţinut necondiţionat, chiar dacă au existat şi discuţii. Totul a fost perfect, lucrul ăsta se vede în punctele obţinute. Vreau să le mulţumesc suporterilor, care au susţinut echipa naţională. Nu în ultimul rînd vrea să le mulţumesc actorilor, jucătorilor, care s-au comportat fantastic, a declarat Piţurcă, citat de gsp.ro.

Am revenit de pe locul 56 în lume pe locul 21. România are şanse mari de calificare. E un regret plecarea de la naţională.

Dar în viaţă trebuie să iei anumite decizii la momentul potrivit. Cred că e decizia cea mai bună", a spus Victor Piţurcă la conferinţa de presă, după care a părut să-l ignore pe preşedintele FRF şi a plecat în direct!


"Eu răspund doar de persoanele angajate la FRF, nu mă priveşte ceea ce a făcut domnul Piţurcă azi. A fost alegerea dînsului", a comentat Răzvan Burleanu reacţia lui Victor Piţurcă.

Viitorul antrenor va fi unul roman. Pana la finalul saptamanii viitoare va avea loc prezentarea noului antrenor. In momentul de fata de intereseaza un antrenor care a avut rezultate deosebite in fotbalul romanesc si in cel international, a punctat preşedintele FRF.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ