Victor Ponta: Am aceeaşi opinie în privinţa gazelor de şist. România trebuie să fie independentă energetic

| 17 oct, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat joi, la Guvern, că îşi menţine în continuare poziţia în ceea ce priveşte gazele de şist, întrucât, în opinia sa, un obiectiv strategic pentru România trebuie să fie acela de a avea producţia proprie de gaze, care să înlocuiască importul.

"Nu mi-am schimbat absolut deloc opinia. Cred că România trebuie să fie independentă energetic şi cred că este un obiectiv strategic pentru România să nu mai importăm gaze şi să le producem noi. Şi asta cred în continuare. Restul, cu respectarea tuturor problemelor de mediu, nu se exploata nimic. Cinci ani se explorează, nu are nicio legătură cu niciun fel de problemă de mediu", a afirmat Victor Ponta, întrebat dacă protestele din localitatea vasluiană Pungeşti i-au schimbat opinia în ceea ce priveşte exploatarea gazelor de şist, informează agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ