Victor Ponta, apărat de Liviu Dragnea: Trebuie să rămână pe listele de parlamentare

| 07 sep, 17:49

PSD face zid în jurul lui Victor Ponta. "Fostul premier trebuie să rămână pe listele PSD pentru parlamentare", spune liderul PSD, Liviu Dragnea, deşi codul de integritate al partidului interzice accesul celor aflaţi sub control judiciar. "Ponta nu-l putea pune pe Sebastian Ghiţă pe listă. Listele sunt aprobate în forurile de conducere" explică Dragnea. Cu toate acestea, cazul Ponta va fi discutat la şedinţa Comiteteului Executiv.

În opinia sa, "Victor Ponta este un caz special", pentru că a fost premier și pentru că a făcut ca țara să se dezvolte mai mult decât în alte perioade post-decembriste.

"Azi am hotărât să avem Comitet Executiv Național în 15 — 16 septembrie, urmează să transmitem în zilele următoare și locația. (...) Va fi unul dintre subiectele de la Comitetul Executiv Național (n.r. — Victor Ponta). Este de nivelul CExN-ului. Dincolo de invitația publică pe care i-o fac, va primi și o convocare personală, așa cum este firesc. O să mă văd cu Victor Ponta. Ne-am văzut, urmează să ne mai vedem, astăzi sau mâine, și să începem să colaborăm așa cum așteaptă toată lumea și cum e firesc să se întâmple. (...) Eu am alt stil, prefer ca discuțiile pe care le am și solicitările pe care le am la unii colegi să le fac direct, nu prin presă", a declarat Dragnea, la finalul Biroului Permanent Național al PSD.

El a reiterat că poziția sa "de susținere fermă" față de Victor Ponta nu s-a schimbat și a arătat că sprijinul său pentru fostul premier "este foarte sincer și foarte ferm".

"În 15 — 16 septembrie vom discuta acest aspect (n.r. — aplicarea Codului de conduită al PSD pentru Ponta), pentru că totuși Victor Ponta este un caz special din punctul meu de vedere și Comitetul Executiv va trebui să ia o decizie. Punctul meu de vedere este că Victor Ponta trebuie să fie pe listele PSD-ului pentru Parlament. Asta va decide Comitetul Executiv, eu nu sunt un dictator (n.r. — dacă va exista o excepție în cazul lui Ponta). Și vom discuta în partid foarte democratic. (...) Fără să ne permitem să contestăm o anchetă sau alta, dar am văzut și eu prin presă, că n-am avut acces la alte informații, și acuzația care i se aduce noi știm că nu are suport. Dacă e vorba de altceva, nu știm", a adăugat liderul PSD.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ