Victor Ponta: „Băsescu a minţit în cazul Hayssam. În 2006, cine l-a scos?“

| 29 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat duminică, la România TV, că preşedintele „a minţit“ în cazul Hayssam şi că ar şti „multe alte lucruri“.

„Poate aflăm şi cum au fost răpiţi jurnaliştii, în 2005. Atunci, dincolo de un mare câştig pentru preşedinte, nu am aflat nimic altceva. Poate aflăm acum. Sugerez că, atunci, domnul Băsescu ne-a minţit, că ar şti multe alte lucruri. Ne-a minţit în legătură cu toată afacerea“, a spus Ponta.

„Noi nu ştim cum a plecat (n.r.: Omar Hayssam). Nu l-a scos PSD în 2006, eram un partid amărât.

Deci, în 2006, cine l-a scos? Sper să spună Hayssam şi cum au plecat“, a mai declarat şeful Executivului. Totodată, el a subliniat faptul că repatrierea lui Omar Hayssam a fost o operaţiune autorizată de statul român. „Evident, aducerea în faţa Justiţiei s-a făcut printr-o acţiune a statului român şi toţi aceşti oameni, absolut toţi au acţionat pe baza unei operaţiuni autorizate de statul român. Nebunia cu operaţiunea neautorizată a creat impresia, pentru cei care au participat, că au făcut ceva ilegal. Au avut aprobate de mine, personal, documentele pentru aducerea lui Hayssam în faţa Justiţiei. Cred că preşedintele a vrut să zică: neautorizată de alt stat. Noi avem documentele legale“, a explicat Victor Ponta.

În ce priveşte declaraţiile sale contradictorii privind tratatul de extrădare dintre România şi Siria, acesta a afirmat că a revenit asupra declaraţiei la gândul că ar putea „crea probleme anchetei“.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ