Victor Ponta: FMI va lua în discuţie scrisoarea de intenţie şi încheierea cu bine a Acordului

| 26 iun, 2013

Boardul FMI va lua în discuţie, în şedinţa de miercuri, scrisoarea de intenţie trimisă de autorităţile române la Washington şi, practic, încheierea cu bine a Acordului dintre România şi FMI, a precizat premierul Victor Ponta, în debutul şedinţei de Guvern.

"În cursul zilei de astăzi în şedinţa boardului FMI se va lua în discuţie scrisoarea de intenţie şi practic încheierea cu bine a Acordului dintre România şi FMI. Am avut în peste un an de guvernare, cred că în fiecare zi, tot felul de voci mai mult sau mai puţin avizate care ne explicau că deraiem de la program, că nu îndeplinim... Îndeplinim absolut toate condiţiile. Am recuperat lucrurile care ţineau atât de listarea Transgaz, de arieratele la autorităţile locale şi centrale, privatizarea CFR, foarte multe alte sarcini dificile pentru fiecare dintre miniştri şi mesajul de azi este un mesaj foarte puternic de stabilitate fiscal-bugetară şi un mesaj foarte clar pentru un Guvern care e hotărât să meargă într-o direcţie clară şi într-o direcţie corectă în ce priveşte stabilitatea noastră", a precizat premierul Victor Ponta.

Boardul Fondului Monetar Internaţional (FMI) analizează, miercuri, ultimele două evaluări (a şaptea şi a opta) ale acordului cu România, potrivit programului postat pe pagina de Internet a instituţiei financiare internaţionale.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ