Victor Ponta, ironic la adresa soţului Alinei Gorghiu: "Lucian Isar este ofiţerul acoperit"

| 25 apr, 22:15

Fostul premier Victor Ponta a declarat, ironic, că soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, este ofiţerul acoperit la care se referea, când a vorbit despre preluarea Partidului Social Democrat de către ofiţeri sub acoperire.

"La cine domn`le? La Calimente (Mihăiţă Calimente - preşedintele Comisiei de control a activităţii SIE - n.r.)? La SRI nu m-au chemat. La Calimente, un păcălici, ştiţi foarte bine. O să-i spun: Lucian Isar e. Despre el vorbeam. De Isar. Preia tot. A preluat PNL şi...", a spus Victor Ponta, întrebat dacă va merge la comisiile parlamentare pentru a spune la ce ofiţer acoperit se referea, potrivit Mediafax.

Fostul premier Victor Ponta scria, vineri, pe o reţea de socializare, că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, nu ar trebui să îşi dea demisia din fruntea partidului, întrucât trebuie să ţină formaţiunea unită şi să o ferească de toţi "ofiţerii" acoperiţi sau descoperiţi care vor să o preia. Ulterior, Ponta a precizat că atunci când a scris despre ofiţeri acoperiţi sau nu care ar dori să preia PSD nu se referea la numărul 2 din partid, Valeriu Zgonea, ci la un vicepreşedinte care a făcut parte din Guvern.

Lucian Isar a fost ministru delegat pentru relaţia cu mediul de afaceri în Guvernul Victor Ponta, în 2012.

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu a precizat luni, referitor la ironia lui Victor Ponta potrivit căreia soţul ei ar fi ofiţerul acoperit, că fostul premier este de "domeniul patologicului" şi că nu-i rămâne altceva decât să privească "elucubraţiile acestui om" cu zâmbetul pe buze.

"Omul e de domeniul patologicului şi sunt convinsă că o întreagă ţară vede că e un semn foarte bun că am scăpat de un prim-ministru bolnav. Îmi asum tot ce spun, cu subiect şi predicat. Până acum făcea un rău imens PSD-ului. Acum nu face altceva decât să distrugă PSD. Să ajungi să spui că soţul meu, care este persoană fizică, privată, nu are nicio legătură cu viaţa politică, va acapara PSD-ul este de noaptea minţii, dar doar PSD-ul poate să judece cât de în favoarea lor este o asemenea declaraţie. Mie nu-mi rămâne decât să privesc cu zâmbetul pe buze toate elucubraţiile acestui om", a spus Alina Gorghiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 apr, 07:00
Florin
Castiguri suplimentare!
Oportunitate relaxanta de castig!
Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa obtii castiguri suplimentare in timpul liber, intr-o colaborare deosebit de interesanta si profitabila! Iti faci cum vrei programul si nu ai nicio obligatie! Oferta este numai pentru oamenii foarte seriosi! Cere acum detalii mai multe la adresa mea de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ