Victor Ponta: Ludovic Orban e în aceeaşi tabără cu Elena Udea; dau jos guverne pe facebook

| 16 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a răspuns luni seara criticilor aduse de liberalul Ludovic Orban, susţinând că acesta face parte din aceeaşi tabără cu democrat-liberala Elena Udrea, deoarece amândoi au foarte mult timp liber şi dau jos guverne de pe facebook, atunci când se află în vacanţă.

'Ludovic Orban şi Elena Udrea sunt cei doi oameni care se mai trezesc din când în când şi pe facebook dau jos guverne. Ludovic Orban, ştiţi foarte bine, de fapt are o problemă cu Crin Antoescu şi atunci mai dă şi în mine, că poate... E cu Elena Udea în aceeaşi tabără. Ei dau jos guvernul de pe facebook când sunt în Grecia în vacanţă sau pe la vreo cumetrie. Mai scriu pe facebook, să dea jos Guvernul amândoi. Şi ştiţi ce mă supără? Eu încă mai plătesc acum şi o să mai plătim mulţi ani contractele frauduloase, hoţiile şi prostiile pe care le-a semnat şi Orban cu Iordache, cu Romstrade, pe care le-a semnat şi Udrea cu Romstrade. Deci eu acum plătesc şi când văd cât timp au oamenii ăştia să scrie pe facebook, după ce ne-au dat găuri de sute de milioane de euro amândoi, mă gândesc că viaţa politică e frumoasă dacă scapi nepedepsit', a spus primul ministru, la postul B1 Tv.

Liberalul Ludovic Orban a criticat pe pagina sa de facebook declaraţiile premierului Victor Ponta şi ale ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional şi Investiţii Străine, Dan Şova, pe tema proiectului Roşia Montană.

'Ce urmăriţi cu aceste declaraţii domnule Şova şi domnule Ponta? Să oferiţi cu adevărat temei juridic companiei pentru a da în judecată statul român? Sau doriţi să intimidaţi parlamentarii înainte de vot pentru a vă trece proiectul de lege oneros? După toată această tărăşenie, în ce mă priveşte, cred că nu există decât o singură soluţie onorabilă de salva obrazul şi credibilitatea USL: demisia, atât a domnului Ponta cât şi a domnului Şova', a scris Ludovic Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ