Victor Ponta: Mihail Neamţu e un legionar de mucava

| 17 sep, 2013

Premierul Victor Ponta a declarat marţi că Mihail Neamţu este 'un personaj ridicol' şi 'un legionar de mucava', dar nu se poate supăra prea mult pe el, pentru că a fost adus în Parlament de Remus Cernea, cel pe care chiar el l-a făcut consilier şi parlamentar.

'Mihail Neamţu e un personaj comic sau ridicol, sincer, e un legionar d'ăsta de mucava. Să fie sănătos, dacă nu a putut să intre în Parlament prin vot, a intrat şi el ... dar să ştiţi, pe de altă parte, şi aici proverbul cu ce-şi face omul cu mâna lui, ştiu că pe ăsta, micu' legionar, l-a adus Remus Cernea, pe Remus Cernea eu l-am făcut şi consilier şi parlamentar, aşa încât nu am voie să mă supăr decât eventual pe mine. Dar tot e bine că Remus Cernea e în Parlament, pentru că, iată, există şi acest punct de vedere uşor extremist reprezentat în Parlamentul României, până la urmă, democraţia înseamnă să ai structuri în care să fie reprezentată toată lumea. Domnul Neamţu nu e în Parlament pentru că nu cred că vreun om normal l-ar vota', a spus Ponta la Palatul Parlamentului.

Discursul premierului Victor Ponta din Parlament pe tema scrisorii FMI  a fost întrerupt de preşedintele Partidului Noua Republică, Mihail Neamţu, care i-a dat un săculeţ cu abni, despre care a afirmat că reprezintă "30 de arginţi, preţul trădării pentru Roşia Montană", şi l-a acuzat de trădare.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ