Victor Ponta: Nu mi-a propus nimeni să fiu ministrul Justiției. Nu îmi doresc absolut deloc așa ceva

| 14 feb, 10:46

Deputatul PSD Victor Ponta a precizat marti, intr-o postare pe Facebook, ca nu i-a propus nimeni sa fie ministru al Justitiei si nu isi doreste „absolut deloc” aceasta functie, afirmand ironic ca ultima data cand a ocupat interimar acest post a facut „numai greseli”.

„Am spus ca nu ma mai intereseaza si nu mai raspund la toate prostiile si barfele «din piata» / dar pentru ca oameni seriosi m-au intrebat azi trebuie sa precizez: nu mi-a propus nimeni sa fiu Ministrul Justitiei si nu imi doresc absolut deloc asa ceva ! Clar? ( ultima data cand am fost Ministru al Justitiei am facut numai greseli)!”, a scris Victor Ponta, conform News.ro.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, luni seara, la B1TV, intrebata despre informatiile potrivit carora premierul Sorin Grindeanu s-ar fi intalnit cu fostul premier Victor Ponta, ca nu vede care este problema, iar intrebata daca Ponta ar putea face parte din Guvern, ea a raspuns ca este posibil.

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat luni, la Parlament, referitor la situatia de la Ministerul Justitiei, ca, „fara indoiala” coalitia PSD-ALDE nu va astepta 45 de zile pentru desemnarea unui nou ministru, deoarece este si interesul premierului Sorin Grindeanu de a avea un minister care sa fie capabil 100% „sa se dedice rolului si atributiilor” pe care le are. Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru eliberarea din functia de ministru al Justitiei a lui Florin Iordache si pentru numirea Anei Birchall ca ministru interimar la Justitie.

Ministrul interimar al Justitiei, Ana Birchall, a declarat vineri, la intrarea in sediul MJ, ca luni vrea sa aiba o prima intalnire cu Consiliul Superior al Magistraturii, DNA, DIICOT si cu toti cei care au un cuvant de spus in domeniul justitiei, pentru a gasi cele mai bine solutii pentru intarirea luptei impotriva coruptie, dar si pentru apararea drepturilor fundamentale ale omului. Birchall a spus ca nu are o agenda ascunsa la Ministerul Justitiei si este deschisa la orice solutie in domeniul justitiei, precizand ca solutia finala trebuie sa vina din Parlament.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ