UPDATE Ponta: În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia

| 05 iul, 2013

Premierul Victor Ponta a ajuns vineri, la Senat, unde participă la consultările delegaţiei Comisiei de la Veneţia cu membrii Comisiei parlamentare pentru revizuirea Constituţiei.

UPDATE Premierul Victor Ponta a declarat vineri că dacă delegaţia Comisiei de la Veneţia va considera că unele propuneri de modificare a Constituţiei sunt împotriva standardelor europene vor fi operate schimbările necesare.

"Am răspuns la întrebările legate de rolul Guvernului şi al primului-ministru şi cred că e foarte bine să dăm toate explicaţiile necesare. În toamnă vom avea punctul de vedere al Comisiei de la Veneţia. Dacă sunt lucruri pe care Comisia le consideră ca fiind împotriva standardelor europene, le schimbăm. Nu e nicio problemă. Însă în momentul în care Comisia de la Veneţia sau, iată - cum a fost ieri - Curtea Constituţională a spus că 30% e un cvorum normal, restul... că ţipă PDL-iştii şi oamenii lor - e treaba lor", a precizat primul-ministru, la Palatul Parlamentului, în urma unei întâlniri cu delegaţia Comisiei de la Veneţia.

O delegaţie a Comisiei de la Veneţia este prezentă, începând de joi, la Bucureşti, pentru a avea consultări pe tema proiectului de revizuire a Constituţiei cu reprezentanţii partidelor parlamentare, cu asociaţiile de magistraţi şi cu parlamentarii din comisia specială care s-a ocupat de modificarea Legii fundamentale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ