Victor Ponta pune condiții pentru semnarea moțiunii de cenzură

| 30 aug, 10:24

Liderul Pro România, Victor Ponta, a declarat că a discutat cu cei din Opoziție despre moțiunea de cenzură și că parlamentarii formațiunii sale vor semna pentru căderea Guvernului Dăncilă dacă PNL și USR îndeplinesc 3 condiții.

Pro România pune condiții pentru PNL și USR, cum ar fi: să semneze un acord politic de guvernare doar PNL și USR, fără Pro România, să vină cu o propunere de premier în urma unei consultări informale cu Klaus Iohannis, să prezinte un program de guvernare.

”Eu îmi doresc și militez pentru un Guvern de Centru Stânga - pentru că sunt social democrat și cred în buna guvernare din anii 2001-2004 și 2012-2015!

Dacă însă grupul din jurul Vioricăi Dăncilă (și ea însăși) va duce până în prăpastie Guvernul, PSD și votul din Decembrie 2016 - atunci cele două Partide de Dreapta (PNL și USR) pot să încerce rețeta de succes a USL 2012 - dacă pot și daca vor!

Altă variantă realistă de conducere a țării până la Alegerile Parlamentare nu există.

Noi suntem ProRomânia și vom fi constructivi - pentru că ținem cu România!, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ