Klaus Iohannis şi Victor Ponta, mesaje de solidaritate după prăbuşirea avionului Germanwings

| 24 mar, 15:45

Klaus Iohannis a transmis un mesaj de solidaritate față de familiile victimelor accidentului. La rândul său, Victor Ponta s-a declarat șocat marți de vestea accidentului aviatic din Franța.

Citeşte şi: Un avion cu 150 de oameni la bord S-A PRĂBUŞIT în Franţa. Oficial francez: Nu sunt supravieţuitori

"Am aflat cu profundă tristețe de accidentul aviatic care a avut loc astăzi în sudul Franței. Îmi exprim solidaritatea față de familiile victimelor accidentului", a scris Klaus Iohannis, pe pagina sa de Facebook.

La rândul său, premierul Victor Ponta a afirmat că gândurile sale merg către familiile și apropiații victimelor tragediei.

"Șocat de vestea teribilă a accidentului companiei Germanwings în Franța. Gândurile mele se îndreaptă către familiile și apropiații victimelor"
, a scris Ponta pe Twitter în limba franceză.

Un Airbus A320 al companiei Germanwings, filiala low-cost a Lufthansa, care asigura legătura între Barcelona (Spania) și Dusseldorf (Germania), s-a prăbușit marți în Alpii francezi, cu 150 de persoane la bord — 144 de pasageri și șase membri ai echipajului.

Citeşte şi: Celulă de criză: MAE verifică dacă sunt români printre pasagerii avionului prăbuşit

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ