VIDEO Autostrada din Alba, aproape de finalizare. 40 de kilometri, gata în decembrie

| 11 oct, 2013

Ultimele noutăţi de pe traseul autostrăzii ce traversează Alba, între Orăştie şi Sibiu, arată că este foarte posibil ca în decembrie 2013 să se circule pe primele două loturi, ceea ce ar însemna şi zona de ocolire a oraşului Sebeş. Pentru ca acest lucru să devină posibil mai sunt câteva probleme tehnice care se pot rezolva.

Una din problemele tehnice este reprezentată de modul în care se va asigura ”descărcarea” traficului rutier de pe autostradă pe DN1, la Cunţa, în apropiere de limita cu judeţul Sibiu, potrivit adevărul.

În absenţa unei soluţii corecte, probabil un sens giratoriu, se va ajunge la formarea unor cozi în lungime de mai mulţi kilometri, la fel cum există în prezent pe DN1, la intrare în Sebeş. Situaţia va fi reglementată după ce vor fi finalizate şi loturile 3 şi 4 ale autostrăzii, care sunt construite în cea mai mare parte pe teritoriul judeţului Sibiu.

Termenul final pentru ultimele două loturi ar fi, ce mai probabil, primăvara anului 2014, când se va putea circula pe autostradă de la Deva la Sibiu. Revenind la primele două loturi, aflate pe teritoriul judeţului Alba, situaţia lucrărilor este avansată. Primul lot, de la Orăştie până la Vinţişoara, lângă Sebeş, unde lucrează societatea Strabag, va fi finalizat în noiembrie. Aşa cum se poate observa în filmul video de mai jos asfaltul este turnat, iar în cea mai mare parte sunt instalate şi panourile metalice care despart sensurile de mers. Pe lotul doi, de la Sebeş până la Cunţa, unde lucrează compania Straco, lucrările sunt ceva mai întârziate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ