Violeta Alexandru: ”Programul politic al PNL pentru Bucureşti este corect, propune soluţii concrete!”

| 22 sep, 22:13

 

Programul politic al PNL pentru Bucureşti este unul "corect", pentru că pleacă de la o "diagnoză dramatică" a Capitalei şi propune "soluţii concrete", a declarat Violeta Alexandru, preşedintele organizaţiei PNL Bucureşti.

 

 

 

"Este un program corect, pentru că el pleacă de la o analiză asupra ceea ce înseamnă, în acest moment, o diagnoză, din păcate, dramatică a Bucureştiului şi propune nişte soluţii concrete. Vă spun cinstit, m-am săturat de minciunile pesediste. În prima noastră şedinţă de lucru cu cei care au contribuit şi atunci când mergeam pe stradă au fost următoarele principii: terminăm cu minciunile, cu sute de pagini, vă amintiţi programul PSD-ului, sute de pagini cu toate promisiunile pe care vi le puteţi imagina. Ne propunem câteva lucruri şi ne ţinem de ele. Diferenţa între echipa pe care o coordonez şi echipa PSD este că nu suntem populişti, suntem oameni serioşi, suntem oameni care asumăm ceea ce putem face, suntem oameni care ştim să ne concentrăm pe lucrurile relevante pentru bucureşteni, de la soluţii pentru trafic (...), până la soluţii pentru parcări, o problemă presantă pentru Bucureşti", a declarat Violeta Alexandru, marţi, la evenimentul de lansare a programului politic al PNL Bucureşti, "Împreună construim Noul Bucureşti - priorităţile guvernării locale liberale".
Ea a adăugat că liberalii îşi propun să realizeze la nivelul Capitalei "ceea ce trebuia făcut demult" .
"Nu vom zugrăvi faţadele unor clădiri care se află într-o situaţie delicată şi care la primul cutremur ar putea cădea şi vom face consolidări pentru că există resurse pentru acest lucru. Vom fi cu soluţiile gata pregătite când intrăm în Consiliu pentru problema poluării din Bucureşti, vom fi cu soluţiile pregătite pentru cei care au nevoie de servicii aflaţi în situaţii vulnerabile. (...) Echipa pe care o coordonez este o echipă serioasă, este o echipă care stabileşte priorităţile, care ştie ce înseamnă management public, (...) este o echipă care are curajul să se implice inclusiv în proiecte care au fost, practic, marginalizate, cum sunt proiectele pentru crearea de infrastructură pentru transportul alternativ şi despre care s-a vorbit doar pentru poză şi nu s-a făcut nimic", a declarat Violeta Alexandru.
Ea a subliniat, în context, faptul că pentru proiectele de anvergură avute în vedere la nivelul Capitalei este nevoie de o colaborare cu Guvernul.
"Partidul Naţional Liberal - Organizaţia din Bucureşti s-a schimbat, este competentă, ştie ce are de făcut, va putea lucra, pentru că viitorul guvern va fi tot al PNL, cu Guvernul, pentru proiectele care în Capitală sunt de o anumită anvergură şi se pot face doar prin colaborarea cu Guvernul, cum este cazul Centurii Bucureştiului, cum este cazul Inelului Circular, cum este cazul altor proiecte de infrastructură majore care au nevoie de colaborarea Guvernului. Eu nu ţin lecţii nimănui, fiecare votează aşa cum simte, aşa cum crede, dar vă spun un lucru, eu voi vota pragmatic, util, ştiind că am nevoie de o echipă în Capitală, în administraţie, care să facă parteneriat cu Guvernul şi cu toţi care cei care vor să facă treabă pentru a se vedea o diferenţă în Bucureşti. Vom munci în fiecare zi, din respect pentru bucureşteni, mergeţi la vot ! (...) Mergem la victorie(...)!", a declarat Violeta Alexandru.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ