Violeta Alexandru a fost votată președinte interimar al PNL București în locul lui Cristian Bușoi

| 25 iun, 10:25

Violeta Alexandru a fost aleasă de Biroul Executiv în funcția de președinte interimar al PNL București cu 21 de voturi ”pentru”, 2 voturi ”împotrivă” și 2 abțineri, au declarat surse liberale pentru G4Media.ro. Decizia BEX va trebui confirmată de Biroul Politic Național al PNL, cu două treimi din voturi.

Ludovic Orban, președintele PNL, a propus-o marți în ședința conducerii partidului pe Violeta Alexandru în funcția de președinte al PNL București, au declarat surse din partid pentru G4Media.ro. Propunerea vine pe fondul demisiei lui Cristian Bușoi de la șefia organizației, în urma rezultatelor slabe de la europarlamentare. Numele lui Rareș Bogdan fusese vehiculat pentru șefia organizației, dar fostul realizator TV nu participă la competiția internă.

În ședința PNL, Cristian Bușoi și-a exprimat susținerea pentru Rareș Bogdan, potrivit surselor G4Media.ro.

Orban anunțase încă de săptămâna trecută că o ia în calcul pe Violeta Alexandru pentru șefia PNL București, în detrimentul lui Rareș Bogdan, susținut de o parte a liderilor partidului.

Între fostul realizator de la Realitatea TV și liderul PNL au apărut tensiuni, puse pe seama faptului că Orban nu ar dori să-i dea lui Rareș Bogdan o poziție mai vizibilă în partid.

Propunerea lui Orban este supusă la vot în Comitetul Executiv al PNL.

Orban nu a făcut propuneri și pentru conducerea filialelor de sector din București și a transmis în ședința Biroului Executiv că Violeta Alexandru trebuie să își facă echipa.

Violeta Alexandru a condus Institutul de Politici Publice (IPP), unul dintre cele mai cunoscute think-tank-uri din România, și a fost ministru pentru Dialog social în guvernul Cioloș.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ