Viorica Dăncilă a refuzat să transmită un mesaj pentru victimele tragediei de la Colectiv

| 30 oct, 12:12

Premierul Viorica Dăncilă a vorbit marţi, la Parlament, despre nevoia de a avea un consens între partide înainte de preluarea preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene, aşa cum au căzut de acord Klaus Iohannis şi liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu. Întrebată de jurnalişti dacă are vreun mesaj pentru victimele de la Colectiv, aceasta a refuzat să răspundă şi a plecat.

Viorica Dăncilă a răspuns întrebărilor jurnaliştilor despre evaluarea miniştrilor Cabinetului său şi despre eventuala remaniere guvernamentală, precum şi despre preluarea de către România a preşedinţiei Consiliului UE de la 1 ianuarie. La final, premierul a fost întrebat de un jurnalist dacă are un mesaj pentru victimele incendiului din Clubul Colectiv, din urmă cu trei ani, însă a plecat fără să răspundă la întrebare.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ