Viorica Dăncilă, chemată de urgență la DNA: “S-a depus plângere împotriva mea”

| 21 noi, 23:15

 

Viorica Dăncilă, candidatul la alegerile prezidențiale 2019, turul doi, a comentat, joi seară, anunțul făcut de DNA, potrivit căreia nu urmează ca liderul PSD să fie chemat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție.

 

 

Viorica Dăncilă a precizat că există o plângere depusă împotriva ei pe data de 15 noiembrie și că ar putea fi chemată la DNA în zilele de luni, marți sau miercuri.
“Este doar pe jumătate falsă. Am spus cu câteva zile înainte că toți cei care au candidat împotriva lui Iohannis au avut dosare penale - Ponta, Barna. Pe 15 noiembrie a fost depusă plângere împotriva mea. DNA a spus că nu mă cheamă mâine, nu că nu mă va chema la DNA luni, marți sau miercuri. De invitat la DNA în urma acestei plângeri, cu siguranță DNA mă va chema”, a răspuns Dăncilă la întrebarea “cum comentează informația falsă că mâine ar fi chemată la DNA?”, a declarat ea, potrivit News.ro.
Cum a răspuns Dăncilă la întrebarea “Care este teorema lui Pitagora”
Liderul PSD a primit din nou din partea jurnaliștilor o întrebare legată de matematică, respectiv să spună care este teorema lui Pitagora.
“Am spus că nu mai răspund la astfel de întrebări, că ne vom concentra pe probleme la zi. Dar pe urmă vor spune iar că nu am știut, așa că vă spun - suma pătratelor catetelor e egală cu pătratul ipotenuzei”, a răspuns Dăncilă.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ