Viorica Dăncilă, după BPN al PSD: Da, justiția ne-a omorât

| 28 mai, 17:21

Liderii PSD s-au întrunit marți dimineață în ședința Biroului Permanent Naţional, după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare. Ședința a fost urmată de o întâlnire cu grupurile parlamentare PSD. Au fost luate mai multe decizii care vor fi discutate marți seară în Comitetul Executiv Național.

După întâlnirile de la Palatul Parlamentului, prim-ministrul Viorica Dăncilă a subliniat că Paul Stănescu va fi președinte executiv al partidului, iar Biroul Permanent Național se va întruni în fiecare zi de luni a săptămânii.

Ședințele CEx vor avea loc o dată pe lună, în teritoriu, iar la aceste întâlniri vor participa și miniștrii.

Decizia privind viitorul congres PSD va fi discutată în Comitetul Executiv Național, programat să înceapă la ora 18.00.

Tot la CEx vor fi votate propuneri pentru cele 3 portofolii care sunt ocupate de interimari. Se va face și o nominalizare pentru postul de vicepremier, pentru că Viorel Ștefan va pleca la Curtea Europeană de Conturi. Apoi Viorica Dăncilă îl va suna pe președintele Klaus Iohannis pentru a-l anunța în privința deciziilor luate.

Dăncilă a subliniat că nu s-a gândit încă dacă va candida la viitorul congres pentru ocuparea unei funcții în partid.

Viorica Dăncilă a arătat că nu este mulțumită de felul în care au fost organizate alegerile în disapora. "Am cerut MAE o analiză a ceea ce s-a întâmplat, iar cei care au procedat greșit sau au evaluat greșit trebuie să plece acasă - fie că vorbim de ambasadori sau consuli (...) S-au trimis buletine de vot suficiente, în funcție de solicitările ambasadorilor, respectiv consulilor, deci eu consider că s-a greșit acolo. (...) Cei care au greșit trebuie să plece acasă de la primul până la ultimul", a declarat premierul.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ