Virgil Popescu: Întărim reţeaua de transport a energiei din ţara noastră, creştem producţia de energie verde

| 12 mai, 17:31

Ministrul Energiei, Virgil Popescu scrie vineri că la ministerul Energiei a avut o întâlnire importantă cu reprezentanţii unor companii mari care sunt interesate să investească în realizarea proiectului Liniei de Înaltă Tensiune în Curent Continuu (HVDC) 5000 MW, de pe teritoriul României, pe coridorul magistralei de gaz BRUA şi a viitoarei magistrale Tuzla - Podişor.

 

”Întărim reţeaua de transport a energiei din ţara noastră, ca parte a strategiei prin care creştem producţia de energie verde. Astăzi la ministerul Energiei am avut o întâlnire importantă cu reprezentanţii unor companii mari care sunt interesate să investească în realizarea proiectului Liniei de Înaltă Tensiune în Curent Continuu (HVDC) 5000 MW, de pe teritoriul României, pe coridorul magistralei de gaz BRUA şi a viitoarei magistrale Tuzla - Podişor”, anunţă ministrul.
Virgil Popescu arată că a avut discuţii foarte bune cu reprezentanţii companiei Taqa, Meridiam, Fluor, Transelectrica şi E-Infra.
”Sper că va exista o colaborare fructuoasă pentru a finaliza acest proiect important pentru ţara noastră, dar şi pentru regiune”, precizează Popescu.

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ