Voiculescu – laş, turnător, trădător şi tupeist

| 07 sep, 2013

Oare cum e să fii Voiculescu? Dan Voiculescu? Suspect de devalizarea conturilor regimului comunist. Kapitalist de cumetrie. Personaj nărăvit la bani câştigaţi uşor de la stat prin presiuni şi alte combinaţii toxice.

Cum este oare să fii un laş, un turnător la Securitate, un trădător notoriu şi tupeist fără margini? Şi, mai presus de toate, cum e faci o artă din nesimţire? Cum te simţi când până şi lentila ochelarilor plesneşte de atâta mizerie şi dezvăluie în toată splendoarea, caracterului de nedescris al unui om fără scrupule.

Dan Voiculescu şi-a turnat propria verişoară la Securitate. Să acceptăm că a făcut acest lucru într-o perioadă complicată când sute de mii de oameni erau puşi în situaţii complicate. Numai că Voiculescu nu s-a oprit aici. După ce şi-a executat verişoara, iar mizeriile au devenit publice, patronul Antenelor şi-a dat rubedenia în judecată, cerându-i 136.000 de euro drept daune. Civilizată, în deplinul respect al justiţiei, doamna verişoară vine din Germania, unde locuieşte, pentru a se prezenta la proces. Numai că stimabilul, specializat din fuga de justiţie, obţine o amânare, doar ca să o pună pe biata femeie degeaba pe drumuri.

Cât tupeu trebuie să ai când ești un turnător dovedit, mare om politic, președinte onorific și patron de media, să-i ceri lu’ vară-ta bani după ce ani de zile ai dat-o în gât la Secu? Iar după ce femeia vine la judecată de la mii de kilometri, tu să fugi ca iepurele în păpuşoi.

Sigur, pentru cei care îl cunosc pe Dan Voiculescu, asemenea comportamente nu reprezintă o surpriză. Este acelaşi Voiculescu care face alba neagra cu mandatele de parlamentar doar pentru a fugi de dosare. Ultima sa ispravă, demisia din poziţia de parlamentar, după un mandat de doar câteva luni, doar pentru a-şi muta dosarul la o altă instanţă, este de notorietate.

Cu toate acestea, braţul lung al legii s-ar putea să-l prindă până la urmă şi pe Dan Voiculescu. În dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare, procurorii DNA au cerut 12 ani de închisoare cu executare pentru spălare de bani. Sigur, orice cetăţan beneficiază de prezumţia de nevinovăţie şi până la proununţarea instanţei nu putem da verdicte.

Dar comportamentul public al lui Dan Voicuescu poate fi analizat şi descris în detaliu. Cinismul, degradarea morală, trădările nu pot fi trecute cu vederea şi trebuie analizate la sânge. Când ai făcut troc cu Băsescu în 2004, trădându-i pe cei care te-au băgat în Parlament, nu poţi să te mai numeşti un caracter vertical. Nu reprezinţi altceva decât imaginea politrucului veros, gata oricând să vândă pe oricine pentru a-şi potoli foamea de bani şi putere. Un laş, un turnător, un trădător şi un tupeist nu poate continua la nesfârşit să ne prostească pe toţi. La un moment dat, trebuie să dea şi socoteală…

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

14 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 sep, 2013
cristi
Voiculescu nu a turnat pe nimeni la securitate iar acea femeie cred ca este sponsorizata de catre basescu pentru a face asemenea declaratii.
09 sep, 2013
Alin Ache
-
Daca ati fi ajutat si voi oamenii macar 10% din cat a facut-o Dan Voiculescu, poate va era permis sa scrieti asemenea mizerii. Articole ca acesta nu au cum sa faca cinste meseriei de jurnalist.
09 sep, 2013
Marian
editorialul lui peste prajit
obiectiv.info este emulul lui Rusine TV, noul OTV. Se vede din stirile inventate si editorialele scris pe genunchi la metrou. Penibil...
09 sep, 2013
iulia
.
Cum e sa fii jurnalist de mana a 3-a care nu face nimic altceva decat sa arunce nu noroi in oameni? Domnisoara Constantin, incerci sa atragi atentia in lumea asta a jurnalismului precum o pitzipoanca pe strada.
09 sep, 2013
Catalin Musatescu
Intrebare pt Elena Constantin
Elena Constantin, te vad o fata tanara. Probabil (sper) ca ai terminat o facultate de jurnalism. La asta te pretezi, acesta este visul tau? Sa scrii articole comandate sa iei niste bani care sunt sigur ca nu sunt multi? Nu vrei sa scrii niste articole de calitate, pentru care sa fii mandra? Nu e visul tau sa facuiniste anchete? E pacat ca sunt multi tineri ca tine care se injosesc la atacuri la persoana pentru bani.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ