Volksbank relansează pachetele de cont curent destinate IMM-urilor

| 22 oct, 2013

Volksbank își redesenează oferta de produse și servicii destinate operațiunilor curente ale IMM-urilor, pentru a răspunde mai bine nevoilor tranzacționale ale acestora.

“În baza analizei profilului tranzacțional al clienților persoane juridice, am definit trei tipuri de pachete de cont ce oferă posibilitatea optimizării costurilor financiare ale companiei. Totodată, accesând pachetul adaptat dimensiunii activității, IMM-ul reduce timpul alocat relației cu banca prin utilizarea platformei de Internet Banking”, declară Anca Bălașu, șef departament Management Produse Persoane Juridice în cadrul Volksbank România.

Începând din luna octombrie, antreprenorii și/sau managerii de companii pot alege, în funcție de volumul de activitate, unul dintre cele trei tipuri de pachete de produse și servicii, care includ operațiuni necomisionate. Toate pachetele din oferta Volksbank conțin acces gratuit la Internet Banking, plăți și încasări în lei, cont curent și card de debit fără comision de administrare, precum si posibilitatea de a realiza schimburi valutare la un curs preferențial.

Potrivit unui studiu realizat de Volksbank, peste 50% din clienții persoane juridice  sunt utilizatori de Internet Banking și activează în sectorul  comercial, în  distribuție sau servicii. De la an la an, chiar și în rândul firmelor mici și afacerilor de familie, se observă o tendință de creștere a utilizării Internet Bankingul. Pentru acesti clienți, Volksbank a definit pachetul ”Perfect Simplu”, care include 10 încasări și 5 plăți în lei prin Internet Banking cu comision zero în fiecare lună, acoperind astfel toate operațiunile curente pe care le realizează firma.

”Clientul plătește astfel un singur comision lunar (30 de lei) și beneficiază de un cont curent prin care poate realiza operațiunile curente (plăți de salarii, plăți de taxe), fără a fi comisionat la fiecare operațiune. În plus, clientului i se oferă în mod gratuit cardul de debit Visa Business pentru managerii companiei”, explică Anca Bălașu.

Pe lângă Pachetul ”Perfect Simplu”, Volksbank oferă IMM-urilor încă două tipuri de pachete – ”Perfect Compus” și ”Mai mult ca Perfect”, care se adresează companiilor cu un volum mai mare de operațiuni bancare curente. Costurile lunare pentru pachetul "Perfect Simplu" este de 30 de lei lunar, iar pentru ”Perfect Compus” și ”Mai mult ca Perfect” clienţii vor plăti: 65 şi 115 lei lunar.

Studiile interne au arătat de asemenea că foarte multe IMM-uri obișnuiesc să facă tranzacții și plasamente în valută, spre exemplu pentru acoperirea ratelor la credite, chiar dacă nu au operațiuni de import-export. În acest context, Volksbank a inclus în beneficiile oferite în cadrul noilor pachete, posibilitatea de a realiza un număr nelimitat de schimburi valutare prin Internet Banking, la un curs preferențial.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ