Voronin jigneşte din nou: Băsescu, persoană despre care nu se ştie dacă e beată sau e trează

| 04 iul, 2013

Liderul de la Chişinău, Vladimir Voronin, îl insultă din nou pe Traian Băsescu. În cadrul şedinţei de astăzi a Parlamentului, Voronin a cerut explicaţii de la persoanele care l-au invitat pe liderul de la Cotroceni la Chişinău şi a spus despre Traian Băsescu că este o persoană  despre care "nu se ştie dacă e beată sau e trează".

"Cine l-a invitat pe acest om care nu ştiu cine mai este, acel om cu nume Băsescu. Cine l-a invitat dacă el nu recunoaşte independenţa Moldovei, dacă el nu recunoaşte limba moldovenească. Această persoană care nu se ştie dacă e beată sau e trează. Nu ştie ce face în România, dar voi îl invitaţi aici", a declarat comunistul Voronin, potrivit publika.md.

În timp ce liderul comuniştilor îşi ţinea discursul, deputaţii PCRM s-au ridicat în picioare şi au stat în spatele lui Voronin, iar la final şi-au aplaudat preşedintele.

În acelaşi timp, deputaţii PD şi PLDM au început să bată din picioare în semn de protest faţă de declaraţiile lui Voronin.

Vladimir Voronin nu se află la prima ieşire de acest fel. În urmă cu ceva timp, liderul de la Chişinău a declarat că şeful statului român se află în stare de ebrietate atunci când îi sună pe oficialii de la Chişinău. În replică, Băsescu a menţionat că nu se supără pe Voronin: "Pe unul ca el nu te poţi supăra".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ