Vosganian: ALDE nu e promotorul unei OUG pentru graţiere

| 16 iul, 16:48

Purtătorul de cuvânt al ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a declarat, luni, că formaţiunea condusă de Călin Popescu Tăriceanu nu este promotorul unei ordonanţe de urgenţă pentru amnistie şi graţiere, fiind exclus ca aceasta să fie subiect pe agenda Executivului în şedinţa de marţi.

”Informaţiile noastre, dat fiind că avem alături de noi şi pe ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul (Viorel Ilie, membru ALDE - N.R.) sunt limpezi - mâine (marţi - n.r.) pe ordinea de zi nu este prevăzută o ordonanţă de urgenţă care să aibă ca temă graţierea sau amnistia”, a declarat Varujan Vosganian.

El a ţinut să precizeze şi faptul că Executivul nu are programată o altă şedinţă în această săptămână.

”Nu am niciun fel de mandat şi cred că nimeni nu poate da răspunsul dacă nu se va da deloc sau dacă se va da pentru că în acest moment singura cetitudine este că nu am fost printre promotori şi ea nu se va da în şedinţa de Guvern de mâine (marţi - n.r.)”, a declarat Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ