VREME severă în ţară: Cod Galben de ploi în această seară

| 12 sep, 2013

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în această după-amiază, o atenţionare nowcasting Cod galben de ploi şi descărcări electrice valabilă până la ora 17:30 în judeţele Mehedinţi, Dolj şi Gorj.

Potrivit ANM, în sudul judeţului Mehedinţi, local în judeţul Dolj, inclusiv municipiul Craiova, şi local în judeţul Gorj se vor semnala descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi averse ce pot depăşi izolat 15...20 l/mp. Fenomene meteorologice asociate: grindină de mici dimensiuni.

În cursul nopții trecute, pe raza județului Galați, s-au înregistrat precipitații de 140,5 l/mp la stația Grivița, 147,6 l/mp la stația Tecuci, 108,5 l/mp la Fărtănești, 111,8 l/mp la Vlădești, conform unui comunicat al Administrației Naționale "Apele Române". Asta înseamnă că a plouat într-o singură noapte cât ar ploua în două luni de zile, în mod normal, în zona respectivă.

Nouă persoane şi-au pierdut viaţa după ce au fost luate de viituri, iar peste 700 de case din 17 localităţi din judeţ au fost inundate, sute de oameni fiind evacuaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ