Vremea în Bucureşti: Cod Galben de ploi şi vijelie, în această seară

| 26 mai, 2013

ANM a emis, astăzi, o avertizare nowcasting Cod Galben de intensificări ale vântului, grindină de mici dimensiuni şi ploi cu caracter de aversă, care pot atinge 10 litri/mp, valabilă până la ora 18.00, în judeţul Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti.

Potrivit ANM, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice şi fenomene meteorologice asociate: grindină de mici dimensiuni şi ploi cu caracter de aversă care pot atinge 10 l/mp.

De asemenea, până la ora 17.40, în judeţul Neamţ (partea centrală şi de nord a judeţului inclusiv municipiile Piatra Neamţ, Târgu Neamţ) şi judeţul Iaşi (jumătatea de vest a judeţului inclusiv Paşcani şi Târgu Frumos) se vor semnala intensificări ale vântului care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 20...25 l/mp.

Până la ora 17.20, în cea mai mare parte a judeţului Botoşani (inclusiv municipiile Botoşani şi Dorohoi) se vor semnala intensificări ale vântului care trecător pot lua aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni şi cantităţi de precipitaţii care local pot atinge şi depăşi 20...25 l/mp. Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maxim 6 ore.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ