VREMEA în ţară: Ploi torenţiale, grindină şi vânt până sâmbătă

| 11 iul, 2013

Meteorologii au avertizat că începând de astăzi, ora 15.00 şi până sâmbătă, la ora 6.00, vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi căderi de grindină, la începutul intervalului în vestul, nordul şi centrul ţării, apoi şi în jumătatea estică.

Potrivit informării emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, din după-amiaza zilei de joi "vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, la început în vestul, nordul, centrul ţării şi la munte, apoi, pe parcursul zilei de vineri şi în noaptea de vineri spre sâmbătă, mai ales în jumătatea estică.

"Vor fi averse, ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, trecător cu aspect de vijelie şi căderi de grindină", arată ANM în informare.

Cantităţile de apă vor depăşi local 20 de litri pe metru pătrat şi izolat 50 de litri pe metru pătrat, au precizat meteorologii.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ