Zbor pe tura Bucureşti-Dublin, deviat către un aeroport german. Ce s-a întâmplat la bord

| 10 feb, 08:36

Un avion al companiei Ryanair care se deplasa pe ruta Bucureşti-Dublin a fost deviat către un aeroport german, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unei urgenţe medicale apărute la bordul aeronavei.

Piloţii au anunţat că este o urgenţă medicală la bord la scurt timp după ora 22.00 GMT (00.00 ora României), iar după scurt timp a aterizat în siguranţă pe aeroportul Koln Bonn, relatează BBC

"Zborul de la Bucureşti la Dublin a fost deviat către Koln după ce unui client i s-a făcut rău la bord", a precizat compania într-un comunicat citat de Irish Independent.

"Aeronava a aterizat normal, iar clientul a fost întâmpinat de personalul medical, care l-a debarcat pentru a-i administra tratament", a continuat compania.

Un purtător de cuvânt al aeroportului din Dublin a declarat că avionul urma să ajungă la Dublin la ora locală 00.45 (02.45 ora României). "Ryanair îşi cere scuze sincer de la clienţii afectaţi pentru această scurtă întârziere", a conchis compania.

Citeşte şi: S-a descoperit cauza căderii avionului în râul din Taiwan

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ